Η εταιρία

image1

Η εταιρία EUROFEDERN δραστηριοποιείται από το 1995 στον χώρο των ανταλλακτικών φορτηγών αυτοκινήτων, ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων και ρυμουλκούμενων οχημάτων, προμηθεύοντας την Ελληνική αγορά και τα Βαλκανια με προϊόντα υψηλής ποιότητας και με ειδίκευση στα ανταλλακτικά ανάρτησης (σούστες).
Η ποικιλια των προϊόντων μας περιλαμβάνει μια σειρά ανταλλακτικών γνήσιων και εναλλακτικών κωδικών, για όλους τους τύπους των επαγγελματικών αυτοκινήτων, που κάνουν την χρήση αυτών ασφαλέστερη και πιο λειτουργική.
Η πολυετής εμπειρία μας και η συνεχής ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας,μας καθιστά ειδικούς στις πωλήσεις ανταλλακτικών φορτηγών αυτοκινήτων. Η συνεργασία μας με επωνυμους προμηθευτές,μας επιτρέπει την αποτελεσματική και έγκυρη ανταπόκριση στις δυναμικές ανάγκες της αγοράς. Διατηρούμε μία μεγάλη σειρά αποθεμάτων,τα οποία διανέμουμε άμεσα στους πελάτες μας από τις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.Οι δυο εγκαταστάσεις μας εκτασης 600 τ.μ και 250 τ.μ βρίσκονται στην περιοxη Μενεμενη. 

 

 

 espa
Login-iconLogin